En händelserik helg


Helgen som gick var otroligt händelserik. Vi åkte ner till Stockholm för att hälsa på lilla Tandori hos Margareta Mårdner SE*Krasus. Vi blev så klart förälskade i det lilla livet och så nu är hon officiellt tingad! Även om hon ju fyller 12v till veckan har vi kommit överrens om att hon stannar hos Margareta till 8/1. Tanken är att hon ska ställas ut på utställningen i Rasbo 7/1 och 8/1 och därefter flytta hem till oss. Vi är så otroligt glada att Margareta gjorde detta möjligt genom att ge Tandori en av hennes egna katters plats på utställningen. Det är så fantastiskt skönt att vi kommer ha stöd av Margareta på vår första utställning vi ställer på!

Klausus Grammi – My

Förutom alla glada nyheter med Tandori hade helgen mer att bjuda! Vi var och besökte en annan uppfödare (SE*Klausus – Renata och Klaudia Bujak) som vi varit i kontakt med ett tag och fick hos dem träffa en underbar liten ragdollflicka. Jag är överförtjust i hennes linjer, i hennes stamtavla finns många katter från Darlinlildols, Koc-pol cats och Wattuwarpaan. Mycket vackra katter bakåt i leden med andra ord!

Hon själv är jättesocial och mysig, har en bra storlek hittills och en generell look jag gillar även om hon just för tillfället är lite urväxt (så som alla tonåringar är). Självklart blev vi förälskade i denna lilla flicka också och eftersom att hon redan var leveransklar fick hon följa med hem!

Vår familj har alltså berikats med en liten flicka, hennes namn är SE*Klausus Grammi och hon kommer att kallas “My”. Allt har gått jättebra hittills, till och med flygresan upp gick utan vidare dramatik. Hon är en modig och cool liten dam som gärna vill vara med överallt. 

Här nedan kommer lite bilder på vår lilla flicka. 

Bilderna är lånade med samtycke av Klaudia Bujak SE*Klausus.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments