Nu på Facebook


Nu har jag skapat en FB-grupp där jag planerar att lägga upp mer vardagliga uppdateringar och bilder på våra sötnosar. En hemsida är lättare att hålla strukturerad än en FB-grupp tycker jag så därför tycker jag att hemsidan är en bra bas men för att få mer frihet att posta ögonblicksbilder och uppdateringar är då FB ett bra komplement!

FB-gruppen är för närvarande “sluten” så man måste ansöka om medlemskap för att kunna se det som postas. Möjligen väljer jag att göra den offentlig framöver, har inte riktigt bestämt mig än.

FB-gruppen: SE*Mideklints Ragdoll

Annat spännande

Det händer fler saker hos oss för tillfället. Vi har ju letat Ragdoll hela hösten och skrivit till några väl valda uppfödare i Sverige  och Norge och jag är så ofantlig tacksam och glad över responsen vi fått! Vi har fått erbjudanden på en rad underbara raggisar från fantastiska uppfödare och nu har vi äntligen valt ut och tingat de nya familjemedlemmar som vi tänker starta vår uppfödning med. Jag kommer skriva mer om detta och presentera våra älsklingar framöver så fort jag får lite mer tid.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments